1NT (15-17) - p - 3♠ - p
3NT - p - 6NT - ?
Mate obe levna esa (jinak ani bod) a nejste na vynosu. Date kontra?
Pro rejpaly: mate 2-2-5-4.
Page 1 of 1
Oflekovat 6NT s dvemi esy, kdyz nevynasite
Posted 2006-January-31, 05:05
Myslim, ze partner si vybere levnou, protoze obvykly vynos by snad byl druha draha...
V paraku bez pochyby, v tymaku mozna taky, protoze ztrata za nadstych nebude tak tragicka, predpokladam-li, ze moji spoluhraci u vedlejsiho stolu slem nevydrazi...
Jasne, hrozi mi, ze maji 8 pikovych a 4 srdcove, ale kontra by melo partnera i tak primet k neobvyklemu vynosu... (AK v jedne levne, at ji zkusi trefit...)
V paraku bez pochyby, v tymaku mozna taky, protoze ztrata za nadstych nebude tak tragicka, predpokladam-li, ze moji spoluhraci u vedlejsiho stolu slem nevydrazi...
Jasne, hrozi mi, ze maji 8 pikovych a 4 srdcove, ale kontra by melo partnera i tak primet k neobvyklemu vynosu... (AK v jedne levne, at ji zkusi trefit...)
Posted 2006-January-31, 05:27
Flek jsem dal a bylo to bez jedne (prisel pikovy vynos, coz ma neco do sebe), ale nemaji sanci (8 piku asi nema to by spis rekl 6♠).
Na druhem stole hrali to same, ale bez fleku, takze jsem vydelal 3 impy
Posted 2006-January-31, 08:39
Miron, on Jan 31 2006, 12:27 PM, said:
Flek jsem dal a bylo to bez jedne (prisel pikovy vynos, coz ma neco do sebe), ale nemaji sanci (8 piku asi nema to by spis rekl 6♠).
Priste napis, v jake soutezi se to hraje
V paraku je 6NT potencialne nejlepsi zavazek ... A jedine v takovem pripade je IMHO duvod o tom kontru premyslet, jinak je automaticke...
Se dvema esama se opravdu nebojim, ze by souperi splnili 6NT i kdyby partner neprisel na to, ze kontra NECHCE srdcovy vynos...
Posted 2006-January-31, 15:00
Cau,
dam flek vzdycky, je opravdu velice tezke si prerdstavit list, ktery bude na stole a bude to 8-list pikovy, bez zdvihu levnych se to hrat neda a co kdyby se nahodou urodilo -2, i kdyz to nevypada, bilancne maji 32 bodu.
Fraba
dam flek vzdycky, je opravdu velice tezke si prerdstavit list, ktery bude na stole a bude to 8-list pikovy, bez zdvihu levnych se to hrat neda a co kdyby se nahodou urodilo -2, i kdyz to nevypada, bilancne maji 32 bodu.
Fraba
Page 1 of 1